ale cyfra

ale cyfra
Auto seryjne + felgi 19" Competition + moze cos jeszcze.Jaqb pisze:Auto sprzedajesz w pelni seryjne czy z gratami? Felgi tylko 19" competition, czy seryjne 19" tez masz??
Myślę że długo będziesz szukał. Nie wiem czy nie lepiej znaleźć po prostu w dobrym stanie i najwyżej przemalować i doposażyć.halucinogen pisze:interesuje mnie m3 z 2004-2006r. z bardzo małym przebiegiem i w full opcji. Podam też kolor samochodu który by mnie interesował, niestety nazw lakierów nie znam =] to powiem tak (czerwony,grafitowy, srebrny).
Może wcale nie tak długo;) Chyba spełnie twoje kryteria?kostek_ja pisze:Myślę że długo będziesz szukał. Nie wiem czy nie lepiej znaleźć po prostu w dobrym stanie i najwyżej przemalować i doposażyć.halucinogen pisze:interesuje mnie m3 z 2004-2006r. z bardzo małym przebiegiem i w full opcji. Podam też kolor samochodu który by mnie interesował, niestety nazw lakierów nie znam =] to powiem tak (czerwony,grafitowy, srebrny).
Można sprawdzić. Faktycznie ten tył wygląda fatalnie, ale te felgi same w sobie sąbeznadziejnedjset pisze:odnośnie tej:
http://www.allegro.pl/item843519311_bmw ... _stan.html
(można sprawdzić po VIN'ie z jakimi wyszła z fabryki?.
Napisałeś dwie wykluczające się rzeczy, albo cena nie gra roli, albo cena do 120k.halucinogen pisze:Cena nie gra roli, ale chciałbym za znaczyć, że nie dałbym raczej 120k za 5, 6 letni m3 e46,
Może racz w taki razie zadzwonić, zresztą chyba i tak nie ma znaczenia, że koleś Cię olał skoro dzwonisz sobie dla sportu, bo sam napisałeś, że będziesz szukał za jakieś pół roku.halucinogen pisze:Już wcześniej pisałem do właściciela tej m3 na temat alufelg ale niestety nie raczył odpisać.